Δευτ. - Παρ. 9.00 - 17.00

Εμπορική διαμεσολάβηση και διαπραγμάτευση

Σε ποιους απευθύνεται η εμπορική διαμεσολάβηση και διαπραγμάτευση

Εμπορική Διαπραγμάτευση Διαμεσολάβηση Μαρία Κοκονού

Η εμπορική διαπραγμάτευση – διαμεσολάβηση αφορά κάθε επαγγελματία και κάθε επιχείρηση (ατομική, ΟΕ, ΕΕ, ΑΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ), που τυγχάνει να αντιμετωπίζει ζητήματα με

  • συνεργάτες (επαγγελματίες ή επιχειρήσεις),
  • με προμηθευτές,
  • με πελάτες

και να βρίσκεται στη δύσκολη θέση της διαχείρισης μιας σύγκρουσης, ενός διαπληκτισμού, που μπορεί να αφορά στη μη τήρηση ή στην πλημμελή τήρηση μιας εμπορικής συμφωνίας, στην παράνομη ή παράτυπη χρήση εμπορικού σήματος, στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, στην αξία αυτών κοκ.

Η λύση της εμπορικής διαπραγμάτευσης και διαμεσολάβησης

Η καθημερινότητα κάθε επαγγελματία, κάθε επιχειρηματία και επιχείρησης, κάθε εταιρίας στη σύγχρονη εποχή είναι πραγματικά απαιτητική. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζουν ποιότητα, ποσότητα, αξία, ενώ η συνεχής εξέλιξη είναι ο επιθυμητός στόχος κάθε επιχείρησης, που σέβεται τη λειτουργία και τον σκοπό της.

Παράπονα από πελάτες για την ποιότητα ή και την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών, προβλήματα ως προς την ποιότητα, τον χρόνο παράδοσης ή και την ποσότητα ακόμη των προϊόντων από τους εκάστοτε προμηθευτές, χρήση σήματος μιας εταιρίας από μια άλλη εταιρία, προβλήματα στην εφαρμογή εμπορικών συμφωνιών μεταξύ δύο ή  και περισσότερων επιχειρήσεων είναι ελάχιστα μόνο από τα σοβαρά ζητήματα, που καλείται να αντιμετωπίσει και να λύσει ο επιχειρηματίας σήμερα.

Και όλα αυτά ενώ ο χρόνος για τον ίδιο είναι πολύτιμος και θα πρέπει να επενδύεται αποκλειστικά και μόνο στην κύρια λειτουργία και τον σκοπό, για τον οποίο έχτισε την επιχείρησή του.

Μπορεί, λοιπόν, να κερδίσει αυτό τον χρόνο και να λύσει τα προβλήματα αυτά μακριά από πολυδάπανες και χρονοβόρες διαδικασίες; Υπάρχει τρόπος για τον σύγχρονο επιχειρηματία, τη σύγχρονη εταιρία, να διευθετήσει με έναν πιο ξεκάθαρο και αποτελεσματικό τρόπο τις όποιες διενέξεις, συγκρούσεις προκύπτουν με τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συνεταίρους, τους συνεργάτες;

Η απάντηση είναι ένα ηχηρό ναι και έρχεται μέσα από τον θεσμό της Διαπραγμάτευσης και τον θεσμό της Διαμεσολάβησης.

Μαζί θα βρούμε τη βέλτιστη λύση σε κάθε πρόβλημα!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ετοιμαστείτε να μιλήσουμε.

Cta form